Cautare

781 de rezultate pentru "patron bar viena" (3.45 secunde)
Pentru ca orice festin se condimenteaza cu maancare, invitatii si-au delectat papilele gustative cu aperitive si lasagne din trufe, oferite de sponsorul La Bottega Del Tartufo si Pastera- Pasta bar, din Floreasca, Banu Antonache, dar si gelato italiano oferita spre degustare de catre sponsorul Puro & Bio Romania.
Bucurestenii vor fi intampinati cu un prosecco si cu un Candy Bar inainte de concert. Momentele frumoase petrecute impreuna cu familia sau cu prietenii vor putea fi imortalizate la PhotoBus-ul pus la dispozitie de ParkLake la iesirea pe terasa dinspre parc.
Au inceput sa joace direct in bar si sa isi perfectioneze jocurile pe viu, pana show-ul a capatat o forma coerenta, naturala si de sine statatoare.
La bar, chelnerul ma refuza politicos : Nu tinem. Un barbat face gestul de a-si cauta tigarile in buzunar. Daca vreti sa fumati, poftiti!
Fina mea, Adina, care lo cuieste in Spania, a mers la un spital din Bar celona si le-a expus cazul meu.
Prajituri cu crema de fructe, caramel, arahide sau cacao, cu gusturi care ne imbie papilele gustative, jeleuri in forme haioase sau praline belgiene, candy bar, trufe, dulceturi si serbeturi alese pe spranceana, pe toate le puteti gasi numai la Choco Fest, in Sun Plaza Shopping Center, in perioada 29 - 31 martie 2013, in intervalul orar 10:00 - 22:00.
-La bar. -Dispari din fata mea nemernicule! -Bine,ma duc inapoi. -Nu pleci nicaieri nenorocitule! • El (la telefon): "Iubito, eram pe DN1 in drum spre Mihaela cand am avut explozie la cauciucul stanga-fata.Masina a derapat si s-a rostogolit.
Evenimentul a avut loc pe strada, langa panourile cu mesajele campaniei, unde invitatii au avut scurte prezentari despre campanie si au raspuns la intrebari. In imediata apropiere, in interiorul unui bar a fost disponibil un cofee break incepand cu ora 9:30.
Intr-un bar poate fi comandat un macchiato cald sau un macchiato rece. Un macchiato rece presupune simpla adaugare de lapte rece sau la temperatura camerei.
Recent, la Sky Bar din Calea Dorobantilor, a avut loc conferinta de presa legata de intoleranta la gluten, dar si despre dieta fara gluten.
Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistratii Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) la 8 ani si 9 luni inchisoare pentru tentativa de omor calificat, dupa ce in 2011 si-a injunghiat unul dintre nepoti, pe Ionut Anghel, in urma unei altercatii care a avut loc intr-un bar din orasul Draganesti-Olt.
La standul meu gasiti palinca pusa intr-un "bar" supraetajat din sticla, cu trei nivele - la 320 RON. Am adus, de asemenea, si palita de la Cuca facuta dupa o reteta a familiei, din prune negre si mici", ne-a spus Emil Florescu.
La standul meu gasiti palinca pusa intr-un "bar" supraetajat din sticla, cu trei nivele - la 320 RON. Am adus, de asemenea, si palita de la Cuca facuta dupa o reteta a familiei, din prune negre si mici", ne-a spus Emil Florescu.
Unul dintre camarazii sai plecase la un bar unde a stat toata noaptea si nu a mai revenit, iar celalalt si-a petrecut noaptea la prietena lui.
Burger Bar (Bucuresti) Burger Box (Bucuresti) Burger Van (Bucuresti) Bistro de l'Arte (Brasov) Ludic (Bucuresti) Modelier (Bucuresti) Old Brick Pub (Bucuresti) Lista completa a restaurantelor va fi anuntata saptamana viitoare Va reamintim ca primul festival dedicat burgerilor din Romania - BURGERFEST - va avea loc intre 22 si 24 mai, la Verde Stop din Capitala.
Barbatul a scris pe Facebook cum a scapat de moarte, dupa ce s-a hotarat sa mai stea la o bere intr-un alt bar.
Cel putin unul dintre ei a tras in interiorul restaurantului Petit Cambodge, aflat in cel de-al 11-lea district al Parisului. Totodata, trei explozii au avut loc in afara unui bar, in apropiere de Stade de France.
Federatia Asociatiilor Bolnavilor de Cancer organizeaza vineri, 4 decembrie, la Sky Bar, la conferinta de presa organizata cu ocazia lansarii editiei din acest an a campaniei de prevenire a cancerului pulmonar Respira Sanatate.
Marius Vintila, cunoscutul om de radio, a participat astazi la conferinta de presa legata de lansarea campaniei Respira sanatate!, ce a avut loc la Sky Bar din Capitala.
- Nutritie - Yucca lounge bar - Sectia de infrumusetare: coafor, frizerie, manichiura, pedichiura - clasica, semipermanenta si make-up. Estetica faciala si ingrijire a tenului:
google-analytics.com